Ontwerpbesluit twee-onder-eenkapwoningRijnsburgerweg 49a en 49b

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest heeft het voornemen om met toepassing van artikel 3.15, lid 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de verleende vergunning voor de bouw van een twee-onder-eenkapwoning woning in te trekken.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op de intrekking van de omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ ten behoeve van de ontwikkeling van een twee-onder-eenkapwoning aan de Rijnsburgerweg tussen 49a en 49b. Het plan is bij de gemeente bekend onder OLO-nummer 699497.

Op grond van artikel 3.15 lid 3 van de Wabo jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit voor dit plan gedurende 6 weken ter inzage, van donderdag 16 juni 2016 tot en met woensdag 27 juli 2016. In deze periode kan het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken worden ingezien bij de welkomstbalie van het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.

Een kennisgeving van de ter inzagelegging staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0579.OVRijnsburgerweg-ON02. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken is in PDF-formaat beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl) via de rubriek ‘Inwoners’, ‘Bestemmingsplannen’ onder ‘Nu ter inzage’.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij het team Ruimte via telefoonnummer 14071. Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder een zienswijze indienen betreffende dit ontwerpbesluit. Er kan een afspraak worden gemaakt voor het indienen van een mondelinge zienswijze of de zienswijze kan schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest. Alleen zij die tijdig een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend kunnen in beroep tegen het definitieve besluit.

Naar boven