[Bestemmingsplan Herstelplan Buitengebied ]

Logo Drimmelen

[Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken gelet op artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 2 juni 2016 het bestemmingsplan Herstelplan Buitengebied heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan beoogt de door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vernietigde planonderdelen van het bestemmingsplan Buitengebied te herstellen.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 17 juni 2016 tot en met donderdag 28 juli 2016 tijdens de openingstijden (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur) ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.1719.0bp16herstelplanbg-vg01

Instellen beroep

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

]

[Made] [16 juni 2016]

[burgemeester en wethouders ][gemeente Drimmelen],

Naar boven