Ontwerpbestemmingsplan Breedstraat 4A/4B

Logo Dongen

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het realiseren van 2 woningen. Eén woning komt in de plaats van sanering van voormalige bedrijfsbebouwing en één woning wordt gerealiseerd met toepassing van de ruimte voor ruimte regeling.

 

Geen vaststelling exploitatieplan

De gemeenteraad is in beginsel verplicht om tegelijk met het bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen. Aangezien het kostenverhaal op een andere wijze is verzekerd, namelijk via het afsluiten van een anterieurre overeenkomst, is het vaststellen van een exploitatieplan niet nodig.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 22 januari 2016 t/m donderdag 3 maart 2016, zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis, Hoge Ham 62 te Dongen.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www. ruimtelijke plannen.nl (IMRO-nummer NL.IMRO.0766.BP2016000038-OW01) en via www.dongen.nl/Plannen en projecten/Bestemmingsplannen/Buitengebied/Breedstraat 4A/4B.

 

Zienswijze

Gedurende deze zes weken kunnen belanghebbenden bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren brengen, bij voorkeur per e-mail. U kunt gebruik maken van het adres info@dongen.nl, ter attentie van de gemeenteraad onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Breedstraat 4A/4B, zaaknummer 686'.

Bent u niet in de gelegenheid om uw zienswijze per e-mail naar voren te brengen, dan kunt u uw schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeenteraad van Dongen, postbus 10153, 5100 GE Dongen.

U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken na afspraak met de heer M.G. Boonekamp van het team Beleid, telefoonnummer 0162-383330, e-mail maas.boonekamp@dongen.nl

 

Vervolgprocedure

De eventuele zienswijzen worden door de gemeenteraad betrokken bij de beslissing over de vaststelling van het bestemmingsplan. Naar verwachting zal dat in mei van dit jaar gebeuren.

 

Informatie

Voor nadere informatie over de procedure kunt u contact opnemen met de heer M.G. Boonekamp van het team Beleid, telefoonnummer 0162 383330, e-mail maas.boonekamp@dongen.nl

 

Dongen, 21 januari 2016

Burgemeester en wethouders van Dongen

Naar boven