Ontwerpomgevingsvergunning 'Verlengde Antoniuslaan'

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat vanaf 16 juni 2016 tot en met 27 juli 2016 de ontwerpomgevingsvergunning voor de Verlengde Antoniuslaan ter inzage ligt. Dit ontwerpbesluit wordt voor de start van de uitgebreide Wabo-procedure op basis van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° gepubliceerd met plan-identificatienummer NL.IMRO.0531.pb08Antoniuslaan-2001.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein Antoniapolder is de afgelopen jaren verbeterd door de aanleg van het Noordeinde. Hiermee is een belangrijke verbindingsweg gecreëerd tussen de A15 met het bedrijventerrein en De Volgerlanden. Echter, een directe aansluiting tussen het Noordeinde en de dorpskern ontbreekt. In het coalitieprogramma is in het kader van een goede bereikbaarheid de doortrekking van de Antoniuslaan tot het Noordeinde als speerpunt opgenomen. Dit is niet mogelijk op basis van het geldende bestemmingsplan 'Antoniapolder +'. Om deze weg planologisch mogelijk te maken wordt toepassing gegeven aan de uitgebreide procedure op grond van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo.

Stukken ter inzage

Van 16 juni 2016 tot en met 27 juli 2016 ligt de ontwerpomgevingsvergunning 'Verlengde Antoniuslaan' inclusief de bijhorende ruimtelijke onderbouwing ter inzage. U kunt deze stukken vinden op de volgende locaties:

  • -

    de bronbestanden van de ontwerpomgevingsvergunning zijn geplaatst op

    http://ro.h-i-ambacht.nl/0531/85E2EA8D-6A8F-4B7A-8F50-163DA89011EC/

  • -

    op de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het digitale ontwerpbesluit geplaatst. Dit kunt u vinden via het plan-identificatienummer NL.IMRO.0531.pb08Antoniuslaan-2001.

  • -

    een pdf-versie van de ontwerpomgevingsvergunning en de bijhorende ruimtelijke onderbouwing zijn geplaatst op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl onder <ik woon>, <ruimtelijke projecten>, <ruimtelijke plannen>, <Verlengde Antoniuslaan>

  • -

    de papieren versie van de stukken is tijdens de openingsuren in te zien in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Zienswijzen op ontwerpomgevingsvergunning

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen indienen op de ontwerpomgevingsvergunning en de daarbijhorende ruimtelijke onderbouwing. U kunt uw zienswijzen uiterlijk 27 juli 2016 schriftelijk indienen door deze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, postbus 34, 3340 AA te Hendrik-Ido-Ambacht.

Hendrik-Ido-Ambacht, 15 juni 2016.

College van Burgemeester en wethouders

Naar boven