Ontwerpbestemmingsplan Sluis 19 Nieuwe Wetering

Logo Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbestemmingsplan Sluis 19 Nieuwe Wetering ter inzage.

Locatie van het bestemmingsplan

Het plangebied ligt op het adres Sluis 19 en 21 te Nieuwe Wetering.

Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan maakt een vrijstaande woning mogelijk op een locatie waar volgens het vigerende bestemmingsplan twee aaneengebouwde woningen gebouwd mogen worden.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende van stukken van donderdag 16 juni t/m woensdag 27 juli 2016 inzien bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor kunt u het ID-nummer NL.IMRO.1884.SLUIS19NWETERING-ONT1 gebruiken.

Hoe kunt u reageren?

Van donderdag 16 juni t/m woensdag 27 juli 2016 kan iedereen schriftelijk een reactie geven op het ontwerpbestemmingsplan Sluis 19 Nieuwe Wetering en de bijbehorende stukken. De zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. In uw reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden, en aangeven dat het over het ontwerpbestemmingsplan Sluis 19 Nieuwe Wetering gaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 15 juni 2016

 

Naar boven