Ontwerpbestemmingsplan Triangel Tweede Bloksweg 42, Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 6 juni 2016 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Triangel Tweede Bloksweg 42. Het bestemmingsplan is opgesteld met als doel het planologisch mogelijk maken van nieuwe woningen aan de Tweede Bloksweg 42. Het plangebied voor deze opgave maakt deel uit van de nieuwe woonwijk Park Triangel aan de zuidzijde van Waddinxveen. De Tweede Bloksweg loopt parallel aan de Beijerincklaan aan de westzijde van Park Triangel. Voor de exacte ligging wordt u verwezen naar de stukken.

 

Raadplegen ontwerpbestemmingsplan Triangel Tweede Bloksweg 42, Waddinxveen

Het ontwerpbestemmingsplan Triangel Tweede Bloksweg 42 wordt met ingang van 16 juni 2016 gedurende zes weken (tot en met 27 juli 2016 ter inzage gelegd . De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. (identificatienummer NL.IMRO.0627.BPTriangeltb42-0301).

 

Crisis- en herstelwet

Het ontwerpbestemmingsplan Triangel Tweede Bloksweg 42 moet worden gezien als onderdeel van de categorie ‘ontwikkeling en verwezenlijking van werken en gebieden krachtens afdeling 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de bouw van meer dan 11 woningen in een aaneengesloten gebied of de herstructurering van woon-werkgebieden’ zoals opgenomen in bijlage I van de Crisis- en herstelwet. De Crisis- en herstelwet is daarom van toepassing.

 

Zienswijzen

Gedurende de terinzagelegging kan een ieder zienswijzen indienen. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen, Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimte, de heer D. Koppenaal, via telefoonnummer 14 0182.

 

Naar boven