Ontwerpbestemmingsplan Keizersveer 15 te Hank ( locatie JansonBridging) ter inzage

Logo Werkendam

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 17 juni a.s. gedurende 6 weken tot 29 juli 2016 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Keizersveer 15 te Hank (nummer NL.IMRO.0870.04BP1128Keizersv15-ON01)

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bedrijfsperceel van Janson Bridging, Keizersveer 15 te Hank en voorziet in een verruiming van het bedrijfsperceel en de bouwmogelijkheden op dat perceel, alsmede in het wijzigen/vervangen van de kade en in het planologisch vastleggen van de natuurcompensatie ten behoeve van de uitbreidingsmogelijkheden.

U kunt de stukken inzien bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam, via www.werkendam.nl of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad, postbus 16, 4250 DA Werkendam.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met Anja Boterblom, bereikbaar via 0183-50720 of u kunt mailen om een afspraak te maken via e-mail anja.boterblom@werkendam.nl

Naar boven