Ontwerpbestemmingsplan V Prinsejagt-Driehoeksbos 2004 (De Korenaar)

Logo Eindhoven

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat met ingang van donderdag 16 juni 2016 tot en met woensdag 27 juli 2016 op werkdagen tijdens openingsuren bij het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven (openingstijden: zie colofon) voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “V Prinsejagt - Driehoeksbos 2004 (De Korenaar)”.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de huidige Mgr. Bekkerschool en twee rijen duplexwoningen te vervangen door basisschool De Korenaar, die nu elders op twee locaties in de wijk is gevestigd.

Ligging plangebied en doel van het plan

Het plangebied ligt in het noordelijk deel van de gemeente, in Woensel Noord (Prinsejagt). Het plangebied wordt begrensd door de Gerretsonlaan, Liviuslaan, Mgr.  Witloxweg en Bakhuizen van den Brinklaan. Het doel van het bestemmingsplan is om te komen tot een juridische regeling, waarbinnen de ontwikkeling van een basisschool plaats kan vinden.

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.eindhoven.nl/bestemmingsplannen.

Het plan is digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0772.80265-0201

De bronbestanden zijn beschikbaar via de volgende link:

www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80265-/NL.IMRO.0772.80265-0101/

Zienswijzen

Tijdens de genoemde termijn is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

Indien u mondeling uw zienswijzen kenbaar wilt maken, dient u vóór 21 juli 2016 een afspraak te maken met mw. B. van der Padt, via telefoonnummer (040) 238 62 47.

 

Eindhoven 15 juni 2016

Naar boven