Ontwerp bestemmingsplanwijziging (BP1101)

Logo Maasdriel

Buitengebied Wijziging 2015, Jannestraat 3 , Maasdriel

Het college is van plan het bestemmingsplan ter plaatse van De Jannestraat 3 te Hurwenen (kadastraal bekend gemeente Rossum, sectie E, nummers 662 en 663) te wijzigen om de realisatie van twee nieuwe woningen mogelijk te maken, de bestaande bedrijfswoning om te bestemmen tot burgerwoning en de (agrarische) bedrijfsbestemming weg te bestemmen. Dit project komt voort uit de regeling voor vrijkomende agrarische bedrijfsbebouwing. Op grond van de geldende bestemmingsplannen “Buitengebied, binnendijks deel” en “Buitengebied herziening 2009 reparatieplan” kan dit project niet worden uitgevoerd. Het college wil gebruik maken van haar bevoegdheid op grond van artikel 4.5.7 van de regels van het geldende bestemmingsplan om het nieuwe initiatief mogelijk te maken.

Daarbij ligt ter inzage de zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomst die de gemeente is aangegaan met de initiatiefnemer over de verhaalbare kosten.

Inzien

Van 16 juni 2016 tot en met 27 juli 2016 ligt het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ook vinden op

  • onze website www.maasdriel.nl;

  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

    via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.02630000BP1101-

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://maasdriel.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.02630000BP1101-

Reageren

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1101' aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer S. Verbaarschot

Naar boven