1e wijziging Herziening Westerbouwlanden-Noord, herverkaveling 1e fase

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat zij op 6 juni 2016 de"1e wijziging Herziening Westerbouwlanden-Noord, herverkaveling 1e fase” hebben vastgesteld

Het plan maakt het mogelijk dat aan de Brasem een herverkaveling plaats vindt, zodat er 8 halfvrijstaande woningen en 6 parkeerplaatsen gerealiseerd mogen worden.

Het plangebied maakt onderdeel uit van de wijk Westerbouwlanden-Noord in Nieuwleusen en ligt tussen de Brasem en Bouwhuisweg.

De  vastgestelde “1e wijziging Herziening Westerbouwlanden-Noord, herverkaveling 1e fase”  met bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 juni 2016 tot en met 28 juli 2016 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen en in het servicepunt in Nieuwleusen. U kunt het vastgestelde plan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.NWestblNrdhzwz1-vs01. De bestanden zijn beschikbaar via http://ro.dalfsen.nl.

Instellen beroep

Beroep tegen dit besluit kan ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is tijdens bovengenoemde termijn mogelijk voor belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 16 juni 2016  

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven