Ontwerpbestemmingsplan Professor Schermerhornstraat bekijken

Logo Delft

 

De gemeente heeft een bestemmingsplan ontworpen voor het gebied betreffende het noordelijk deel van TU Noord, de historische campus van de Technische Universiteit Delft in de wijk Wippolder. Het plangebied wordt begrensd door de Kanaalweg (noordzijde), de Sint Sebastiaansbrug (westzijde), de Botanische tuin (oostzijde) en Mijnbouwplein 11, de Mijnbouwstraat en het Science Center (zuidzijde).

Een nieuw bestemmingsplan is nodig omdat in het plangebied een aantal ontwikkelingen plaatsvindt door woningbouwvereniging en grondeigenaar DUWO. Dit bestemmingsplan heeft als doel de samenhang tussen deze plannen en de indeling van de aangrenzende buitenruimte te borgen en meer flexibiliteit aan het programma te geven.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 16 juni 2016 tot en met 27 juli 2016 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Professor Schermerhornstraat op de volgende wijzen bekijken;

  • 1.

    Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan de Phoenixstraat 16. U kunt bij het Klant Contact Centrum ook een exemplaar van het bestemmingsplan kopen.

  • 2.

    Opvragen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Selecteer “geavanceerd zoeken”. Daarna bij “naam” de naam van het plan (exact) in voeren.

  • 3.

    Op www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage

Informatieavond

Op 21 juni 2016 wordt in het Stadhuis, Markt 87, een informatieavond gehouden over het ontwerpbestemmingsplan. U kunt binnen lopen tussen 18.00 uur en 20.00 uur. U kunt het plan dan bekijken en daarover vragen stellen.

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

Vermeld in uw reactie duidelijk uw naam, adres en om welk bestemmingsplan het gaat. U kunt uw reactie indienen vanaf 16 juni 2016 tot en met 27 juli 2016.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via het Klant Contact Centrum. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven