Ontwerpbestemmingsplan “Herziening Krakelingweg”, Zeist

Logo Zeist

Het plangebied betreft de Krakelingweg langs de noordrand van Zeist. Deze weg is in 2012 ingrijpend aangepast, waarvoor toen een bestemmingsplan is opgesteld. Dat plan bood meer mogelijkheden dan nodig is rond de Krakelingweg. Dit nieuwe bestemmingsplan corrigeert dat.

Dit nieuwe bestemmingsplan heeft niet tot doel de weg feitelijk aan te passen.

Gelegenheid tot inspraak

Overeenkomstig de Inspraakverordening Zeist 2006 biedt de gemeente Zeist iedereen de mogelijkheid om in te spreken over het voorontwerpbestemmingsplan “Soestdijkerweg 2, Den Dolder”.

Gedurende de genoemde periode heeft eenieder de gelegenheid om een inspraakreactie kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar Gemeente Zeist, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het kenbaar maken van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 030. Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan “Herziening Krakelingweg” ligt met ingang van 17 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage (t/m 28 juli 2016) in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. Dat maken burgemeester en wethouders van Zeist bekend op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeist.nl/bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPHerzKrakelingweg-OW01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Vervolg

Het voorontwerpbestemmingsplan zal op basis van de inspraakreacties uitgewerkt worden tot een ontwerpbestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan zal gepubliceerd worden en voor een periode van zes weken ter inzage liggen met de mogelijkheid voor eenieder om een zienswijze in te dienen. Na verwerking van de zienswijzen zal de gemeenteraad tenslotte een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven