Gemeente Voorschoten – Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure): “handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening”- voor het plaatsen van een terras c.q  gebruik van grond ten behoeve van een terras –Van Beethovenlaan 69A[Vul hier de titel in]

Logo Voorschoten

Ontwerpbesluit

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om de omgevingsvergunning te verlenen.

Inzagetermijn

De inzagetermijn start op 14 juni 2016 en duurt zes weken.

Ontwerpbesluit inzien

Gedurende de inzagetermijn kunt u het ontwerpbesluit inzien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentekantoor aan de Leidseweg 25 te Voorschoten. Het Klant Contact Centrum is geopend op maandag, dinsdag woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en donderdag van 08.30 uur tot 20.00uur.

Het besluit kunt u ook inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen zienswijze naar voren brengen op het ontwerpbesluit

Het college van burgemeester en wethouders betrekt de zienswijzen bij de besluitvorming. Tegen het besluit dat dan volgt, kan in beginsel alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben ingebracht.

Schriftelijk kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij burgemeester en wethouders (postbus 393, 2250 AJ Voorschoten.) Voor het indienen van mondelinge zienswijze kunt u, bij voorkeur, uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak maken via telefoon 14071(toets alleen deze vijf cijfers)

 

Naar boven