Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Goorweg 7”en ontwerpraadsbesluit

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de ter inzage legging bekend van het ontwerp bestemmingsplan “Goorweg 7” en het ontwerp raadsbesluit tot vaststelling van het plan.

Het ontwerp bestemmingsplan beoogt twee maal twee woningen onder één kap met inpandige bergingen toe te staan, na afbraak van alle voormalige bedrijfsbebouwing. Daarnaast wordt de bestaande bedrijfswoning bestemd als reguliere woning. Op dit plan is het gemeentelijke beleid voor Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB) van toepassing.

Met ingang van woensdag 15 juni 2016 liggen het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp raadsbesluit gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, themabalie ‘Vergunningen’ U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tevens kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via:

  • de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl/Bekendmakingen/bestemmingsplan,

  • de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl?planidn=NL.IMRO.0230.BPGOORWEG7-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp raadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw M. Swart (tel. 0525-688688). Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een samenvatting gemaakt.

Naar boven