Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwe Nobelaer’, Etten-Leur

Logo Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode 16 juni 2016 tot en met 27 juli 2016 het ontwerpbestemmingsplan ’Nieuwe Nobelaer’ (NL.IMRO.0777.0082NWENOBELAER-2001) en bijbehorende onderzoeken voor iedereen ter inzage liggen in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. Deze gegevens zijn ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.etten-leur.nl bij Inwoner > Plannen en (ver)bouwen > Bestemmingsplannen > Nieuwe Nobelaer. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwe Nobelaer’ raadpleegbaar op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat is gelegen tussen de Parklaan, het oostelijk deel van het Banakkerterrein, de Bernard van Meursstraat, de Frederik van Eedenstraat en de Rode Poort en voorziet in de realisering van een nieuw cultureel expertisecentrum op de hoek Rode Poort/Parklaan.

Gedurende de periode van ter inzage ligging kan iedereen schriftelijk of mondeling maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwe Nobelaer’ indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, postbus 10.100 te 4870 GA Etten-Leur. De zienswijze kan ook digitaal via de gemeentelijke internetsite worden ingediend door gebruik te maken van het webformulier ‘zienswijze indienen’ (legitimatie via DigiD is verplicht).

Etten-Leur, 15 juni 2016.

Naar boven