Voorontwerp bestemmingsplan “Parkstaete”

Logo Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem verlenen inspraak op het voorontwerp bestemmingsplan “Parkstaete”.

Het voorontwerp bestemmingplan is bedoeld om de nieuwbouw van 23 appartementen en een restaurant mogelijk te maken op de locatie hoek Nieuweweg en Parklaan. Voor deze ontwikkeling wordt de bestaande bebouwing gesloopt.

 

Het bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 21 januari 2016 voor twee weken ter inzage (tot en met woensdag 3 februari 2016). Gedurende deze termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om over dit voorontwerp bestemmingsplan een schriftelijke en/of mondelinge inspraakreactie bij ons college in te dienen. Een schriftelijke reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor een mondelinge reactie kan tijdens kantooruren een afspraak worden gemaakt met de heer M. Knol van de eenheid Ontwikkeling en Advies via (038) 443 16 16, of bij diens afwezigheid met een andere medewerker van de eenheid.

 

Het bestemmingsplan ligt op afspraak ter inzage in het stadhuis. U kunt een afspraak maken via www.hattem.nl/afspraak of (038) 443 16 16. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de website www.hattem.nl.

Naar boven