Rectificatie

Logo Geldermalsen

Gecoördineerd ter inzage: gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan “Linge’s Zorglandgoed 2015” en verleende omgevingsvergunning voor het bouwen (zorggebouw, beheerderswoning en bijbehorende bouwwerken), gemeente Geldermalsen

Op donderdag 24 december 2015 is de gecoördineerde ter inzage legging van het vastgestelde bestemmingsplan “Linge’s Zorglandgoed 2015” en de omgevingsvergunning voor het bouwen aangekondigd in de Staatscourant en het Nieuwsblad Geldermalsen. In die publicaties zijn ook de beroepsmogelijkheden bij de Raad van State beschreven.

Gebleken is nu dat in de aan de initiatiefnemers verleende omgevingsvergunning ook een beroepsclausule is opgenomen. Daarin wordt ten onrechte gesteld dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Om elk misverstand te voorkomen wordt met deze rectificatie gesteld dat de Crisis- en herstelwet bij dit onderwerp niet van toepassing is, én dat aldus de in de publicatie van 24 december 2015 beschreven beroepsmogelijkheden onverminderd van kracht zijn.

Naar boven