Vaststelling bestemmingsplan partiële wijziging bestemmingsplan Kern ’s-Graveland en Landgoederen (Oude Meentweg 8) , Wijdemeren

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de

gemeenteraad op 26 mei 2016 het bestemmingsplan Kern ’s-Graveland en Landgoederen gedeeltelijk heeft gewijzigd voor het perceel Oude Meentweg 8 te ’s-Graveland. De bestemming Wonen is gewijzigd naar de bestemming Bos. Het betreft hier een zogenaamd reparatieplan naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 17 juni 2016 voor een ieder gedurende 6 weken ter inzage. U kunt het plan inzien via onze website www.wijdemeren.nl/terinzage , via www.ruimtelijkeplannen.nl en in het gemeentehuis (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur) aan de Rading 1, Loosdrecht.

Beroep

Een direct-belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit tot vaststelling beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 250 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan, treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval wordt inwerkingtreding opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.

Zowel voor het instellen van beroep als het verzoeken om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven