Verleende omgevingsvergunning "Ringoevers, deelplan 2" Hillegom

Logo Hillegom

Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat zij, gelet op artikelen 2.1, eerste lid, onder a en c, 2.10 en 2.12, eerste lid, onder a, onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor nieuwbouwplan  “Ringoevers, deelplan 2”.

 

De omgevingsvergunning “Ringoevers, deelplan 2” is verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. De omgevingsvergunning geldt voor de volgende activiteiten:

- Het (ver)bouwen van een bouwwerk

- Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit

 

Plangebied en inhoud van het plan

Het betreft het bouwen van 54 woningen op het Ringvaartterrein in Hillegom.

 

Ter inzage

Het besluit en alle daarbij behorende stukken liggen ter inzage van woensdag 15 juni tot en met 26 juli 2016 bij de receptie van het gemeentehuis in Hillegom, Hoofdstraat 115, maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

 

Mogelijkheid van beroep/voorlopige voorziening

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kan beroep ingesteld worden door:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend,

  • 2.

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend,

bij de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag o.v.v. “beroepschrift omgevingsvergunning Ringoevers, deelplan 2”.

 

In uw beroepschrift vermeldt u in ieder geval:

1. uw naam en adres

2. de datum waarop u het beroepschrift schrijft

3. een omschrijving van het besluit waartegen uw beroep zich richt

4. de naam van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit

5. de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit

6. uw handtekening.

Een kopie van het besluit moet u meesturen.

 

Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.

Het indienen van een beroepsschrift schorst de werking van het besluit niet.

 

Voorlopige voorziening

Mocht er een belang zijn dat het besluit niet in werking treedt, dan kan er een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen een termijn van zes weken treedt het besluit pas in werking nadat over het verzoek een beslissing is genomen.

Het verzoekschrift voor de voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op deze website voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven