Rectificatie titel Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Holten, locatie Albert Heijn’

Logo Rijssen-Holten

Dit bericht betreft een rectificatie van de titel van het bovengenoemde ontwerpbestemmingsplan. De juiste titel betreft ‘Kern Holten, locatie Albert Heijn’ (in plaats van ‘Kern Holten, herontwikkeling Albert Heijn Holten’).

Het ontwerpbestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Dorpsstraat- Zwarte Pad-Kalfstermansweide te Holten. Dit plan maakt planologisch de uitbreiding van ongeveer 1.000 m2 bruto vloeroppervlak aan commerciële doeleinden (waaronder een supermarkt en overige commerciële doeleinden) mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1742.BPHC2014001-0301 en op onze website onder Publicaties/Bekendmakingen. De digitale bestanden van het plan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.rijssen-holten.org/plannen/NL.IMRO.1742.BPHC2014001-/NL.IMRO.1742.BPHC2014001-0301/

U kunt het ontwerpplan en de bijbehorende stukken vanaf woensdag 1 juni 2016 t/m dinsdag 12 juli 2016 inzien bij het loket van de afdeling Wonen en Ondernemen of digitaal via onze website onder Publicaties/Bekendmakingen. Gedurende deze termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen over het ontwerpplan bij de Gemeenteraad van Rijssen-Holten, o.v.v. zienswijze en de naam van het ontwerpplan. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Wonen en Ondernemen. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerpplan deze betrekking heeft.

Naar boven