Ontwerpbesluit Van Bellelaan/ Professor Molenaarlaan

Logo Wassenaar

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken bekend dat, vanaf woensdag 8 juni bij het Klanten Contact Centrum in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar, het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ter inzage liggen van de omgevingsvergunning voor het bouwen van 18 appartementen en 24 zorgeenheden en het herinrichten van het terrein aan de Van Bellelaan/Professor Molenaarlaan. Ook wel bekend als het Bellesteijn project. Het ontwerpbesluit is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Tijdens de terinzagelegging tot en met 20 juli kan iedereen zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbesluit. Burgemeester en wethouders betrekken de zienswijzen bij hun besluiten. Indiening van zienswijzen is in beginsel een voorwaarde om beroep in te kunnen stellen als besluiten zijn vastgesteld.

Schriftelijk kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij burgemeester en wethouders (postbus 499, 2240 AL, Wassenaar). Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u, bij voorkeur, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak maken via tel. 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

 

Burgemeester en wethouders van WassenaarWassenaar, juni 2016

Naar boven