Bodegraven, Europaweg 6

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Ontwerp omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • -

    het plaatsen van 2 opslagtanks van 60 m3 op het perceel aan de Europaweg 6 te Bodegraven.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo een vergunning te verlenen met een afwijking van het bestemmingsplan.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen voor een ieder van donderdag 9 juni 2016 tot en met woensdag 20 juli 2016 op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (ontwerp omgevingsvergunning Europaweg 6 te Bodegraven met ID-nummer NL.IMRO.1901.Europaweg6-AB40);

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder ten aanzien van de ontwerp omgevingsvergunning naar keuze een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Meijer van de afdeling Inwoners en Bedrijven, via het telefoonnummer: (0172) 522 522.

Het college van burgemeester en wethouders neemt vervolgens een besluit over de verlening van de omgevingsvergunning, waarbij eventueel ingediende zienswijzen zullen worden meegenomen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld als u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerp omgevingsvergunning en u belanghebbende bent.

Naar boven