Ontwerp wijziging bestemmingsplan Noordzijde 121 te Bodegraven

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan gedeeltelijk hebben gewijzigd voor de bouwblok vergroting van het perceel Noordzijde 121 te Bodegraven ten aanzien van de uitbreiding van de bestaande melkrundveehouderij. Het betreft een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Bodegraven, sectie B, nummers 6085, 6086 en 6087.

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 9 juni t/m woensdag 20 juli 2016, gedurende zes weken ter inzage. U kunt het ontwerp wijzigingsplan inzien op de volgende wijzen:

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer van het ontwerp wijzigingsplan is: NL.IMRO.1901.Noordzijde121-WP40;

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (ontwerp wijzigingsplan Noordzijde 121 te Bodegraven);

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Zienswijzen

Tijdens deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze indienen gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Meijer van de afdeling Inwoners en Bedrijven, via het telefoonnummer: (0172) 522 522.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven