Gemeente Bernheze - Ontwerpbestemmingsplan Korteveld Nistelrode - 8 juni 2016

Logo Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ’Korteveld ong’ (naast 14) Nistelrode.

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning naast Het Korteveld 14 mogelijk.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 9 juni 2016 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPKorteveldong14-ow01).

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met de heer E. van Dijk van het domein Beleid.

Hogere grenswaarden geluid

Voor het oprichten van de woning overwegen burgemeester en wethouders een ontheffing te verlenen voor het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde (artikel 83 van de Wet geluidhinder). Het ontwerpbesluit voor deze ontheffing ligt eveneens gedurende genoemde termijn ter inzage. Een zienswijze hierop kun u richten aan Burgemeester en wethouders van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

 

Naar boven