Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Generaal Urquhartlaan 21, 2016

Logo Renkum

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de locatie Generaal Urquhartlaan 21 in Oosterbeek. Het bestemmingsplan maakt de bouw van acht woningen mogelijk op het perceel. Het terrein is ook bekend onder het terrein van het voormalige Neder Veluwe College. Het bestaande gebouw zal voor het bouwplan gesloopt worden. De nieuwe woningen worden gebouwd op de locatie waar nu het bestaande schoolgebouw staat.

 

Het plangebied ligt in het noordelijk deel van Oosterbeek (ten noorden van de Utrechtseweg), gelegen aan de Generaal Urquhartlaan 21. Het gebied ligt in, dan wel aan de rand van het park 'De Dennenkamp'. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de het voormalige schoolgebouw van het Neder Veluwe College op het kadastrale perceel gemeente Oosterbeek, sectie C, nummer 3984 en voor een klein deel, liggend tussen dit perceel en de Generaal Urquhartlaan, op het perceel Oosterbeek, sectie C nummer 6144. Het plangebied wordt in het westen begrensd door de Generaal Urquhartlaan. Ten noorden van het plangebied ligt een smalle groenstrook (met wandelpad) met daar ten noorden van de woningen met tuinen van Generaal Urquhartlaan 23 en Wouter Klaassenlaan 40. Ten oosten van het plangebied ligt ook een smalle groenstrook (met wandelpad) met daarnaast de woning met tuin aan de Wouter Klaassenlaan 38a. In het zuiden ligt het park 'De Dennenkamp'.

 

Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage en kunt u ook geen zienswijze indienen over het voornemen het bestemmingsplan te gaan wijzigen. Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage is gelegd kunt u stukken inzien. De verwachting is dat het bestemmingsplan binnen ongeveer twee weken in ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Naar boven