BESCHIKKING Wet milieubeheer

Logo Voorst

Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

BESCHIKKING Wet milieubeheer

Verzoek en besluit

Met ingang van 9 juni 2016 ligt met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage het besluit, op het verzoek dat is binnengekomen op 14 maart 2016:

dat bij de voorbereiding van een omgevingsvergunning, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1 onder e, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het realiseren van een vleeskalverenhouderij aan de Middendijk 73 in Nijbroek, vanwege de belangrijke nadelige gevolgen die de activiteiten voor het milieu kunnen hebben, geen milieueffectrapport hoeft te worden gemaakt.

Het zaaknummer van deze procedure is Z-BEOR-2016-000288.

Alle stukken liggen ter inzage van 8.30 uur tot 12.15 uur in het gemeentehuis van Voorst, balie VROM, H.W. Iordensweg 17, 7391 KA Twello. Het besluit kan, na telefonische afspraak, 's middags of 's avonds worden ingezien. Afspraken hiervoor kunnen worden gemaakt met de heer G.M. Rabeling. Zijn telefoonnummer is (0571) 27 93 51. Deze publicatie en het besluit zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Actueel/Bekendmakingen kunt u de stukken bekijken.

Geen bezwaar of b eroep

Dit besluit moet worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Wel kan een ieder gebruik maken van het rechtsmiddel dat geboden wordt in het kader van de procedure voor het verlenen van een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de betreffende activiteit.

Twello 8 juni 2016

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven