Wet geluidhinder - Ontwerpbesluit hogere waarden geluid

Logo Helmond

Projectplan 9 woningen Schrijvershoeve (fase D Brandevoort Oost)

 

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend dat zij van plan zijn om hogere waarden voor de geluidbelasting, als bedoeld in de Wet geluidhinder, vast te stellen ten behoeve van het projectplan van 9 woningen “Brandevoort Oost – Schrijvershoeve II fase D". Deze waarde bedraagt 51 dB voor het wegverkeerslawaai ten gevolge van de Voort.

 

Ter inzage

Het ontwerp van het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 juni 2016 gedurende zes weken (t/m 20 juli 2016) voor iedereen ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1 te Helmond. Het inzien van deze stukken kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak.

 

Zienswijzen

Gedurende deze termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan:

College van burgemeester en wethouders, p/a Team Milieu, Postbus 950, 5700 AZ Helmond onder vermelding van Zienswijze

Wet geluidhinder 9 woningen Brandevoort Oost-Schrijvershoeve II. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch worden ingebracht door te bellen naar telefoonnummer 14 0492.

 

 

Helmond, 1 juni 2016

Burgemeester en wethouders,

mevr. P.J.M.G. Blanksma-van den Heuvel, burgemeester

mr. drs. A.P.M. ter Voert, secretaris

Naar boven