Definitief wijzigingsplan‘Esbeekseweg 2 te Hilvarenbeek’ – publicatie week 3-2016

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken bekend, dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening op grond van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ overgaan tot het wijzigen van de vorm van het bouwvlak van het perceel:

ESBEEKSEWEG 2 TE DIESSEN

Omschrijving plan

Door het wijzigen van de vorm van het bouwvlak wordt het mogelijk om een opslagruimte voor hooi & stro te realiseren op het perceel Esbeekseweg 2 te Hilvarenbeek, kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek, sectie P nummer 1771.

Beroep

Het definitieve besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 22 januari 2016 gedurende zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 3 maart 2016. Het besluit en het bijbehorende wijzigingsplan kunt u bij de Centrale Balie van het gemeentehuis inzien en/of ter plaatse digitaal raadplegen. Het besluit, inclusief bijbehorende stukken, kunt u ook downloaden op onze website www.hilvarenbeek.nl. Tevens is het besluit met de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde Afdeling.

Hilvarenbeek, 21 januari 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd,

De heer drs. R.F.I. Palmen, burgemeester,

De heer F.M Jansen, secretaris.

Naar boven