Bestemmingsplan 'Zijtak en omgeving'

Logo Laren

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat de gemeenteraad op 25 mei 2016 het bestemmingsplan ‘Zijtak en omgeving’(NL.IMRO.0417.BPZijtak-Va01)  heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van woningen en de aanleg van openbaar gebied mogelijk in het gebied globaal begrensd door de Zijtak, Sint Janstraat, Boekweitskorrel en Ambachtsstraat (voormalige terrein van de bibliotheek en houtzagerij Van Dijk).

Het bestemmingsplan ligt vanaf 6 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Het bestemmingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen van beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde uitwerkingsplan niet in werking kan treden en van de vergunning gebruik kan worden gemaakt. Om de werking van de besluiten op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak

 

Laren, 6 juni 2016

 

Naar boven