Ontwerpbesluit omgevingsvergunning JOP Hogeweg Zaltbommel, gemeente Zaltbommel

Logo Zaltbommel

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 Wabo medewerking willen verlenen aan het realiseren van een jongeren ontmoetingsplek (JOP). Deze JOP komt aan de Hogeweg te Zaltbommel. Grenzend aan de zuidwestelijke punt van het parkeerterrein van MHC Bommelerwaard.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van donderdag 21 januari 2016 t/m woensdag 2 maart 2016 voor een ieder ter inzage.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten zijn tijdens de openingstijden op het gemeentekantoor Hogeweg 11 te Zaltbommel te bekijken . Ook zijn deze documenten via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken ‘bestemmingsplannen' onderaan de website en vervolgens aanklikken 'ga direct naar een overzicht van de bestemmingsplannen) in te zien.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde periode kan een ieder bij het college van Burgemeester en wethouders zienswijzen naar voren brengen op de volgende wijze:

  • -

    Schriftelijk; dit heeft onze voorkeur (adres: College van Burgemeester en wethouders van Zaltbommel, Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel), of

  • -

    Mondeling; hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar van de Omgevingsdienst Rivierenland (tel. 0344 - 579 314)

Naar boven