Ontwerpbestemmingsplan Camping Midden op ‘t Landt

Logo Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend dat het bestemmingsplan “Camping Midden op ‘t Landt” op het perceel Benedeneind NZ 430a te Benschop in ontwerp ter inzage ligt.

Gelet op de aard en omvang van de wijziging van het bestemmingsplan is besloten de inspraakverordening niet van toepassing te verklaren. Er wordt nu direct overgegaan op de ter inzage legging van het ontwerp bestemmingsplan. U heeft de gelegenheid om een zienswijze in te dienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan.

Bestemmingsplan Camping Midden op ‘t landt

Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de horeca activiteit naar categorie 1b ten behoeve van een restaurant.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 8 juni 2016 t/m 19 juli 2016voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (kenmerk:NL.IMRO.0331.01MiddenopLandt-OB01) en op www.lopik.nl onder “Inwoners” en vervolgens onder “Bouwen en wonen”, “Bestemmingsplannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie over kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van maandagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: (0348) – 55 99 55.

Overeenkomst

Ingevolge artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders tevens bekend dat zij voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan, overeenkomstig artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Lopik en betrokken partijen. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt voor eenieder ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur

Naar boven