Publicatie ontwerpbestemmingsplan Oudendijk-Oudendijk Oils.

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 13 juni 2016 voor een ieder ter inzage ligt (zienswijzenperiode):

-het ontwerpbestemmingsplan ‘Oudendijk-Oudendijk Oils’.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Oudendijk-Oudendijk- Oils’ omvat de bestaande bedrijfslocatie Dorpsweg 78 in Oudendijk. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om op de plaats van een afgebrande bedrijfsruimte een nieuwe loods te bouwen met een grotere goot- en bouwhoogte dan thans volgens het geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied is toegestaan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website: www.koggenland.nl / wonen en werken / ruimtelijke plannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1598.BPLGDorpsweg78-on01.

Ook is het mogelijk om het plan in te zien bij de afdeling Wonen & Ondernemen op het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn (tijdens openingstijden).

Zienswijze indienen

Van 13 juni t/m 24 juli 2016 (6 weken) heeft een ieder de mogelijkheid schriftelijk of mondeling een zienswijze in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u contact opnemen met de heer P. Stam van de afdeling Wonen & Ondernemen (0229-548432 / p.stam@koggenland.nl).

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Koggenland, 12 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Koggenland

Naar boven