Publicatie Ontwerp Actualisering 2016 van de Visie ruimte en mobiliteit, het Programma ruimte, de Verordening ruimte en de Cultuurhistorische Hoofdstructuur

Logo Zuid-Holland

De ontwerp Actualisering 2016 ligt van 17 juni 2016 gedurende 4 weken ter inzage . In deze periode kan iedereen met een zienswijze reageren op het door Gedeputeerde Staten vastgestelde ontwerp. De Actualisering 2016 heeft betrekking op een grote variëteit aan onderwerpen, waaronder aanpassing van de kaart met stedelijke ontwikkelingen groter dan 3 hectare buiten bestaand stads- en dorpsgebied.

Waar kunt u het ontwerp inzien ?

Hoe dient u uw zienswijze in?

U kunt uw zienswijze(n) op het ontwerp schriftelijk of per e-mail indienen.

schriftelijke zienswijze

U kunt uw reactie sturen naar onderstaand adres:

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

t.a.v. mw. H. Maagdenberg

afdeling Ruimte, Wonen en Bodem

Postbus 90602

2509 LP Den Haag

e-mail

vrm@pzh.nl

Tips voor uw zienswijze

Maak uw zienswijze zo concreet mogelijk. Geef daarbij aan op welk onderdeel van de ontwerpwijzigingen uw zienswijze betrekking heeft en wat uw motivering is. Vermeld ook uw naam, e-mail en adres.

Vervolg

Ieder die een zienswijze heeft ingediend wordt geïnformeerd over de Nota van Beantwoording, waarin de zienswijzen worden voorzien van een reactie. De zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing van het ontwerp op onderdelen. Provinciale Staten stellen uiteindelijk de ontwerp Actualisering 2016 vast.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de afdeling Ruimte, Wonen en Bodem van de provincie Zuid-Holland, telefoonnummer 070-4417415 en 070-4417269 of emailadres vrm@pzh.nl of via www.zuid-holland.nl/vrm.

Naar boven