Ontwerpwijzigingsplan ‘Helvoirtseweg 8a’

Logo Vught

Het college van burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Helvoirtseweg 8a’ ter inzage ligt. Met dit wijzigingsplan wordt de bestemming van gewijzigd van ‘Horeca’ naar ‘Dienstverlening’. Het plangebied valt binnen het bestemmingsplan ‘Centrum eo’. Dit bestemmingsplan bevat een wijzigingsbevoegdheid die deze wijziging mogelijk maakt. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 31 mei 2016 besloten de wijzigingsprocedure te starten.

Het ontwerp van het wijzigingsplan ligt vanaf donderdag 9 juni tot en met woensdag 20 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage. U kunt deze stukken inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1, Vught en raadplegen via internet (www.vught.nl/ruimtelijke plannen en www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.0865.vghWPHelvoirtswg8A-ON01) thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan wordt gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vught. Het postadres is: Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 14073.

 

Naar boven