Terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplannen ’1e partiële herziening bestemmingsplan Elburg en Oostendorp (veegplan)van de gemeente Elburg’en hetontwerpraadsbesluit.

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken de ter inzagelegging bekend van het ontwerp van de ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Elburg en Oostendorp (veegplan) van de gemeente Elburg’.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied van de kernen Elburg en Oostendorp, m.u.v. de percelen waarvoor na de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Elburg en Oostendorp’ een nieuw bestemmingsplan is gemaakt en in procedure is gebracht. Ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan is geen exploitatieplan opgesteld. Met de bestemmingsplanherziening worden omissies en juridische onvolkomenheden e.d. van het oorspronkelijke bestemmingsplan ‘Elburg en Oostendorp’ gecorrigeerd. Voor een perceel aan de Boterbloem wordt het vervallen bouwvlak voor een woning, dat niet was overgenomen uit het bestemmingsplan ‘Het Honigsveld’ in het bestemmingsplan ‘Elburg en Oostendorp’ alsnog weer opgenomen. Tevens is een regeling omtrent het parkeren opgenomen.

Met ingang van woensdag 8 juni 2016 ligt het ontwerpraadsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan c.a. gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Elburg, themabalie vergunningen. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Tevens kunnen de stukken worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: www.elburg.nl; onder Bekendmakingen; Bestemmingsplan.

Op de landelijke website kan het ontwerpbestemmingsplan worden geraadpleegd onder:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PH1ELBODORP2016-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van de terinzageligging van de stukken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer G. Steentjes of de mevrouw S. Kiewiet (tel. 0525-688688) van het Domein Ruimte. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 7 juni 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven