Kennisgeving ter inzagelegging ontwerp aanwijzingsbesluit ‘bijzondere begraafplaats’, uitbreiding natuurbegraafplaats ‘Hillig Meer’ te Eext.

Logo Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp aanwijzingsbesluit tot bijzondere begraafplaats in verband met de uitbreiding van natuurbegraafplaats Hillig meer te Eext, op de percelen, kadastraal bekend Anloo, sectie X, nrs. 47, 51, 135, 182, 214, 215 en 217 (alle gedeeltelijk) en plaatselijk bekend als gronden gelegen tussen de bestaande natuurbegraafplaats ‘Hillig Meer’ en de N33 te Eext, zoals weergegeven op de situatietekening behorende bij het ontwerp aanwijzingsbesluit, ter inzage ligt. Dit op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

De bijzondere begraafplaats is bedoeld als uitbreiding van natuurbegraafplaats ‘Hillig Meer’ te Eext en kan alleen worden gerealiseerd op de door de gemeenteraad aangewezen gronden.

Terinzagelegging

Het ontwerp aanwijzingsbesluit ligt ter inzage met ingang van 9 juni 2016 tot en met 20 juli 2016 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is het ontwerp aanwijzingsbesluit gedurende deze periode ook digitaal te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & bouwen’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Ontwerp’).

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp aanwijzingsbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) - 267718 (dhr. Ebels) of bij geen gehoor (0592) - 267814.

Naar boven