Voorontwerp-bestemmingsplan Oud-Heinenoordseweg 2 te Heinenoord ter inzage

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 4 van de Inspraakverordening gemeente Binnenmaas 2007 bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Oud-Heinenoordseweg 2 te Heinenoord. Op dit perceel bevindt zich een voormalige agrarische bedrijfsloods met een dienstwoning. Omdat de bedrijfsactiviteiten al geruime tijd zijn gestaakt, is de gemeente bereid om medewerking te verlenen aan het saneren van de bedrijfsbebouwing en aan het toekennen van een woonbestemming. De voormalige agrarische dienstwoning mag gebruikt worden als burgerwoning. Daarnaast wordt de bouw van maximaal 2 woningen (naar keus twee-onder-eenkap of vrijstaand) mogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan is opgesteld en ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening met ingang van 6 juni 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Het voorontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar op www.binnenmaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0585.BPHNOUDHEINWEG2-VO01).

Inspraakreactie indienen

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor een meer uitgebreide toelichting kunt u telefonisch of online een afspraak maken met de balie Omgevingszaken (14 078).

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas

6 juni 2016

Naar boven