Ontwerp 1e structurele herziening exploitatieplan

Logo Katwijk

Het ontwerp 1e structurele herziening exploitatieplan Trappenberg - Kloosterschuur, met identificatiecode NL.IMRO.0537.epRBG1estrucherztk-on02, ligt met ingang van 10 juni 2016 tot en met 21 juli 2016 ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het ontwerp "1e structurele herziening exploitatieplan Trappenberg-Kloosterschuur" ligt ten noorden en ten zuiden van de Voorhouterweg.

Ter inzage

Het exploitatieplan kan worden geraadpleegd op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0537.epRBG1estrucherztk-on02

As de directe link niet werkt, zoek dan op de website www.ruimtelijkeplannen.nl naar bestemmingsplan NL.IMRO.0537. bpRBG1epartherztk-on02 en voor het exploitatieplan NL.IMRO.0537.epRBG1estrucherztk-on02

De bronbestanden van het ontwerp exploitatieplan zijn beschikbaar gesteld op:

http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.epRBG1estrucherztk-on02

Het ontwerp exploitatieplan is ook te raadplegen via www.katwijk.nl onder bekendmakingen en vervolgens bestemmingsplannen.

Het exploitatieplan ligt gedurende de openingsuren ook ter inzage op het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk.

Zienswijzen ontwerp exploitatieplan

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Digitaal is alleen mogelijk via het daarvoor bestemde web-formulier en niet via een e-mail. Het web-formulier is te vinden op www.katwijk.nl/zienswijze. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling via telefoonnummer (071) 406 5146

Naar boven