Hernieuwde kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning “Studentenhuisvesting Burgemeester Oudlaan/Abram van Rijckevorselweg”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen om een woongebouw op te richten voor studenten op de hoek van de Burgemeester Oudlaan/Abram van Rijckevorselweg. Het gebouw bestaat 280 zelfstandige wooneenheden verdeeld over acht bouwlagen. Het gebouw heeft een hoogte van circa 26 meter. Deze omgevingsvergunning zal worden verleend in samenhang met de buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan “Kralingse Zoom” op basis van artikel 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3, van de Wabo. De gemeenteraad heeft hiervoor een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

NB. Dit is een hernieuwde terinzagelegging in verband met een foutief adres in de eerdere publicatie.

Inzage

Beide ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 januari 2016 tot en met 3 maart 2016 ter inzage bij:

• Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241).

De ontwerpbesluiten met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/rotterdambericht. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam ovv OMV.14.12.00433. Na telefonische afspraak (010 – 489 5241) kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Rotterdam, 19 januari 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven