Ontwerpbestemmingsplan Knorr

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Knorr en de hierbij behorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plangebied Het plangebied bestaat uit het perceel Rading 38-40 en is gelegen aan de noordrand van de kern Nieuw-Loosdrecht en wordt omgeven door woongebied, bedrijvigheid, een park, infrastructuur en het gemeentehuis.

I nzage Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 9 juni 2016 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage.  U kunt dit plan op de volgende wijzen inzien:

  • in het gemeentehuis (afdeling REO) aan de Rading 1 te Loosdrecht van 08.30-12.30 uur

  • op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl (actueel/terinzage) en de

  • landelijke website van het ministerie van VROM (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Zienswijzen Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u schriftelijk en/of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A. van Dekken of de heer H. van Emmerik, telefoon (035) 65 59 440/444.

Wijdemeren, 8 juni 2016

Namens burgemeester en wethouders,

E.A.H. van der Biezen

Hoofd afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling

Naar boven