Gemeente Haren - Beschikking Hogere grenswaarde geluid - Waardeel, Glimmen

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken bekend dat besloten is om hogere grenswaarden geluid vast te stellen voor de locatie Waardeel te Glimmen. Er is besloten een hogere grenswaarde geluid vast te stellen voor de bouw woningen aan de Rijksstraatweg 50 en Waardeel.

Beroep  Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag onder vermelding van het ‘hogere grenswaarde Waardeel’.  Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen over de ontwerpbeschikking te hebben ingebracht. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van zowel het beroep- als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Inzage  U kunt de beschikking en de overige relevante stukken vanaf 3 mei 2016 2016 tot en met 15 juni 2016 tijdens de openingstijden av de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren Gn.

Inlichtingen  Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer P.P. Antuma, telefoonnummer 14 050 of per e-mail gemeente@haren.nl

 

Naar boven