Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan “Bedrijvenpark Kaatsheuvel, gebied 2”

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.bedrparkKH2-VG01

 

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 19 mei 2016 het bestemmingsplan “Bedrijvenpark Kaatsheuvel, gebied 2” gewijzigd heeft vastgesteld. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 30 juni 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Inhoud

Het onderhavige bestemmingsplan betreft grotendeels een actualisatie van het nu geldende bestemmingsplan "De Kets – West II”. Het plangebied wordt globaal begrensd door de woonpercelen aan de Antoniusstraat aan de zuidzijde, het bestaande Bedrijvenpark Kaatsheuvel aan de oostzijde en het agrarische gebied aan de noord- en westzijde.

A angebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan

Bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen wijzigingen aangebracht.

In de toelichting zijn diverse passages toegevoegd met verwijzing naar een drietal door de gemeente vastgestelde beleidsnota`s over hoe om te gaan met de mogelijkheden voor functieverruiming op bedrijventerreinen. Deze beleidsnota`s zijn als bijlagen toegevoegd bij het vastgestelde bestemmingsplan.

Inzage

U kunt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Bedrijvenpark Kaatsheuvel, gebied 2” en de daarbij behorende stukken inzien van donderdag 30 juni 2016 tot en met woensdag 10 augustus 2016 in het Klavier, Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer (0416) 289111 of bij de receptie in het Klavier. Ook kunt u het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken raadplegen via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbestemmingsplan;

  • -

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • -

    iedere belanghebbende, voor zover het beroep is gericht op de door gemeenteraad in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Wel moet worden opgemerkt dat er geen beroep mogelijk is tegen wijzigingen die zijn aangebracht in de toelichting van het bestemmingsplan.

Het beroepschrift dient te worden gestuurd naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage, moet worden ondertekend en bevat ten minste:

  • -

    de naam en adres van de indiener;

  • -

    de dagtekening;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • -

    de gronden van het beroep.

V erzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan

Voor degenen die het recht toekomt om beroep in te stellen tegen het bestemmingsplan en het exploitatieplan, is het mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn wordt gedaan, wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Indien geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het bestemmingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Naar boven