Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Holten, herontwikkeling Albert Heijn Holten’

Logo Rijssen-Holten

Dit ontwerpbestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Dorpsstraat- Zwarte Pad-Kalfstermansweide te Holten. Dit plan maakt planologisch de uitbreiding van ongeveer 1.000 m2 bruto vloeroppervlak aan commerciële doeleinden (waaronder een supermarkt en overige commerciële doeleinden) mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1742.BPHC2014001-0301 en op onze website onder Publicaties/Bekendmakingen. De digitale bestanden van het plan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.rijssen-holten.org/plannen/NL.IMRO.1742.BPHC2014001-/NL.IMRO.1742.BPHC2014001-0301/

U kunt het ontwerpplan en de bijbehorende stukken vanaf woensdag 1 juni 2016 t/m dinsdag 12 juli 2016 inzien bij het loket van de afdeling Wonen en Ondernemen of digitaal via onze website onder Publicaties/Bekendmakingen. Gedurende deze termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen over het ontwerpplan bij de Gemeenteraad van Rijssen-Holten, o.v.v. zienswijze en de naam van het ontwerpplan. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Wonen en Ondernemen. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerpplan deze betrekking heeft.

Naar boven