Publicatie toepassen coördinatieregeling project “Skaeve Huse”, Soesterbergstraat

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de gemeenteraad op 12 mei 2016 heeft besloten de gemeentelijke coördinatieregeling toe te passen voor het project “Skaeve Huse”. Dit project betreft een bijzondere woningbouwontwikkeling aan de Soesterbergstraat nabij het bedrijvenpark Hoog Zestienhoven. De ontwikkeling betreft 11 woonunits en een beheerdersunit.

Het besluit van de gemeenteraad tot het toepassen van de coördinatieregeling voor dit project is een procedureel en geen inhoudelijk besluit. Het door de gemeenteraad genomen besluit maakt het mogelijk om gecoördineerd over het Uitwerkingsplan en de aanvraag omgevingsvergunning te besluiten. Dit betekent dat de publicatie en terinzagelegging van het ontwerp-Uitwerkingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning gelijktijdig in plaats van na elkaar plaatsvindt. Hierop kunnen zienswijzen worden ingediend. Tegen de besluiten kan vervolgens in één keer beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. Het toepassen van de coördinatieregeling heeft dus tot gevolg dat er slechts één gecombineerde procedure doorlopen wordt in plaats van verschillende afzonderlijke procedures.

Tegen het raadsbesluit tot het van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, Stadsontwikkeling, tel. 06-10353905.

Naar boven