Ontwerp hogere geluidwaarden, Noordervaart 41, Stompetoren

Logo Alkmaar

Overeenkomstig de Wet geluidhinder maken Burgemeester en Wethouders van Alkmaar bekend dat zij een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting ten gevolge van wegverkeerslawaai willen vaststellen van 58 dB voor een woning binnen het bestemmingsplan “Noordervaart 41 Stompetoren” ten gevolge van het wegverkeer van de N243 / Noordervaart.

 

Het ontwerpbesluit hogere waarden ligt samen met het akoestisch onderzoek voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 2 juni tot en met woensdag 13 juli 2016 bij de servicebalie Vergunningen- en subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 12 te Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken met de servicebalie via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.

 

Ten aanzien van het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerslawaai kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk een zienswijze indienen. De reactie kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, sector Stadsontwikkeling, t.a.v. vakgroep Geluid, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

 

Burgemeester en wethouders van Alkmaar,

2 juni 2016

Naar boven