Herhaalde bekendmaking

Logo Aalburg

Ontwerpbestemmingsplan ‘ Buitengebied, Kasteellaan 3

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 26 mei 2016 tot en met woensdag 6 juli 2016 het volgende ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

-Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Kasteellaan 3’ met plannummer NL.IMRO.0738.BP8004-ON01.

Het voorliggend bestemmingsplan heeft betrekking op het vergroten en vervormen van het bouwvlak en op het plaatsen en in werking hebben van een mestbe-/verwerkingsinstallatie aan de Kasteellaan 3 te Meeuwen.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Ontheffing Verordening Ruimte 2014

Voor het realiseren van het bestemmingsplan zal het college van burgemeester en wethouders een ontheffing aanvragen met toepassing van 36.7 van de regels van de Verordening Ruimte 2014. Dit gelet op het besluit van Gedeputeerde State van Noord Brabant van 23 november 2015 inzake de mestverwerkingscapaciteit Noord-Brabant. Dit initiatief voldoet verder aan artikel 7.12 Afwijkende regels voor mestbewerking.

Tervisielegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 26 mei 2016 gedurende zes weken voor eenieder ter visie. Binnen de termijn van de tervisielegging kan tijdens openingstijden van het Aalburgloket kennis worden genomen van de stukken behorende bij het ontwerpbestemmingsplan. U kunt het Aalburgloket vinden aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het Aalburgloket is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 08.30 uur tot 20.00 uur.

Zienswijzen bestemmingsplan

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Kasteellaan 3’’ is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG.

Zienswijzen ontheffing Verordening Ruimte 2014

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende zijn of haar zienswijze naar voren brengen. De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG.

Voor verdere inlichtingen over het bestemmingsplan en voor het maken van een afspraak voor een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 756.

Wijk en Aalburg, 1 juni 2016

Naar boven