Ontwerpbestemmingsplan DSK III

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan DSK III, met identificatienummer NL.IMRO.0392.BP3120013-on01.

Het plangebied van DSK III ligt aan de oostzijde van Haarlem en beslaat een oppervlakte van circa 0,5 ha. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de achtertuinen van de woningen aan de Van Zeggelenstraat, aan de noordzijde door de woningen aan het Van Zeggelenplein / Anna Kaulbachstraat, aan de oostzijde door het voetbalveld van DSK en aan de zuidzijde door de Jac. van Looystraat.

Doel van het bestemmingsplan is de gewenste ontwikkeling van dit gebied mogelijk te maken, zowel wat betreft gebruik als wat betreft de bebouwingsmogelijkheden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan DSK III met de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:

  • Bij de afdeling Dienstverlening, publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De publiekshal is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Inloopbijeenkomst

In het kader van dit ontwerpbestemmingsplan wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd op woensdag 10 februari 2016 vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur in het gebouw van de speeltuinvereniging Haarlem Oost aan de Anna Kaulbachstraat 14-A in Haarlem. Er is gelegenheid om het ontwerpbestemmingsplan in te zien en vragen te stellen over het plan en de verdere procedure aan de aanwezige ambtenaren.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn (tot 4 maart 2016) kan eenieder zienswijzen naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan DSK III bij de gemeenteraad van Haarlem. Dit kan digitaal via het emailadres bestemmingsplannen@haarlem.nl. Schriftelijke zienswijzen stuurt u naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. Josette Polman. Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het ontwerpbestemmingsplan. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar op tel. 023- 5113548 (ma.middag en vr. afwezig) (b.g.g. op tel. 023-5113551).

Naar boven