Voornemen tot afwijken van het bestemmingsplan voor het perceel Beneden Gorsdijk 16 in 's-Gravendeel

Logo Binnenmaas

Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas is voornemens om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan en omgevingsvergunning te verlenen voor:

 

-het verbouwen van het pand aan de Beneden Gorsdijk 16 in ’s-Gravendeel en het veranderen van het gebruik van de bovenverdieping van dit pand naar ‘Wonen’.

 

Het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing ligt vanaf 6 juni tot en met 18 juli 2016 ter inzage bij de balie Omgevingszaken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken te downloaden via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’. 

 

Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze op het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via de balie Omgevingszaken. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

 

Maasdam, 3 juni 2016

Naar boven