WEIGERING OMGEVINGSVERGUNNING, VAN SMINIAWEG NAAST NUMMER 8 HASKERDIJKEN

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij een vergunning hebben geweigerd voor het bouwen van een woning op de locatie Van Sminiaweg naast nummer 8 Haskerdijken. Het besluit betreft de activiteiten bouwen en gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 a en c Wabo). Het besluit is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 Wabo. Er zijn geen zienswijzen ontvangen.

Ter inzage

De beschikking en de daarbij behorende stukken (inclusief het besluit tot weigering van de verklaring van geen bedenkingen) liggen met ingang van 2 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis.

Het gemeentehuis is op werkdagen zonder afspraak geopend van 08:30 – 13:00 uur. Daarnaast kunt u een afspraak maken op elke werkdag tussen 14.00 en 16:00 uur.

Tevens zijn de stukken digitaal raadpleegbaar via de website ruimtelijke plannen (NL.IMRO.0074.OVVanSminiawegn8HD-VG01).

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden bij de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN beroep instellen. De beroepsprocedure staat in principe alleen open voor belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, Afdeling bestuursrecht van de rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN.

Naar boven