Ontwerp-bestemmingsplan ‘Souburg-Noord, Hof Vlugtenburg’

Logo Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening jo. Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat vanaf 21 januari 2016 voor een ieder gedurende zes weken (t/m 2 maart 2016) in de hal van het stadhuis, Paul Krugerstraat 1, 4382 MA Vlissingen, ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Souburg-Noord, Hof Vlugtenburg’. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de realisering van maximaal 15 wooneenheden en een groene invulling (bv. een landschapstuin) op de gronden globaal gelegen tussen Schroeweg 2 en Schroeweg 4 en de Rijksweg A58. Het bestemmingsplan maakt een laan met woonbebouwing mogelijk die beëindigd wordt met een prominente bebouwing die verwijst naar het Hof Vlugtenburg, wat eens op deze locatie gelegen was. De woning Schroeweg 2 maakt deel uit van het plan.

 

Deze publicatie en het ontwerpraadsbesluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan zijn digitaal raadpleegbaar via het webadres van de gemeente www.vlissingen.nl/bestemmingsplannen (rubriek ‘ontwerpbestemmingsplannen’). De digitale versie van het bestemmingsplan is raadpleegbaar op de wettelijk verplicht gestelde website via de link www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0718.BPOS04-ON01.

 

Ter inzage liggen:

- De papieren versie van het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting met bijlagen, regels en verbeelding);

- het ontwerp-raadsbesluit tot het vaststellen van dit bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan.

 

Gelijktijdig met de procedure voor dit ontwerpbestemmingsplan is een ontwerpbesluit tot het vaststellen van hogere waarden als gevolg van het wegverkeerslawaai ingevolge de Wet geluidhinder met bijbehorende stukken ter visie gelegd.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan en over het ontwerp-raadsbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden met dhr. W. Huige, tel. 0118-487339 of via whuige@vlissingen.nl.

Vlissingen, 20 januari 2016

burgemeester en wethouders van Vlissingen,

namens deze,

de burgemeester, A.M. Demmers - Van der Geest

de secretaris, mr. drs. ing. M. van Vliet

Naar boven